Smažený Hermelín ve vinném těstíčku
25 min.
Ingredience
- 1špetkaSůl
- 0,1litrVíno bílé
- 3kusyVejce slepičí
- 1šálekMléko polotučné
- 5lžicMouka pšeničná hladká T 650
- 600gramůSýr Hermelín (Camember, Encián)
- 200mililitrůOlej stolní
Počet porcí:
5Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
816 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
72 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
63 mg
Cukr
460 mg
Postup přípravy
- 1Připravíme těstíčko z rozšlehaných vajec, mléka, vína, mouky a soli.
- 2Hermelín nakrájíme na plátky, které namáčíme v těstíčku. Sýr smažíme v horkém oleji a ihned podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
so 31. 10. 2015
Smažený Hermelín ve vinném těstíčku
Velice rychlý a jednoduchý recept. Hermelín sice trošičku vytékal, ale podchytit se to dá. Dávám pět hvězdiček a recept doporučuji jako obědové nebo večeřové jídlo.