Smažený Hermelín ve vinném těstíčku

25 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
816 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
72 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
63 mg
Cukr
460 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Připravíme těstíčko z rozšlehaných vajec, mléka, vína, mouky a soli.
  • 2
    Hermelín nakrájíme na plátky, které namáčíme v těstíčku. Sýr smažíme v horkém oleji a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
so 31. 10. 2015
Smažený Hermelín ve vinném těstíčku
Velice rychlý a jednoduchý recept. Hermelín sice trošičku vytékal, ale podchytit se to dá. Dávám pět hvězdiček a recept doporučuji jako obědové nebo večeřové jídlo.