Smažený květák po italsku

35 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
558 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
51 g
Sacharidy
23 g
Vláknina
5 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěný a omytý květák rozebereme na větší růžičky a uvaříme v osolené vodě do poloměkka. Květák vyjmeme, necháme okapat a oschnout.
  • 2
    Růžičky obalíme v mouce a smažíme je v rozpáleném oleji na pánvi dozlatova.
  • 3
    Podáváme s bramborovou kaší a salátem z čerstvé zeleniny.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
st 14. 10. 2015
Smažený květák po italsku
Tento recept je snad nejjednodušší, co jsem kdy na smažený květák dělala. Je rychlý, levný a pochutná si na něm celá rodina. Dávám pět hvězdiček a doporučuji ho vyzkoušet.