Smažený losos s pórkem

47 min.
Evropa

Ingredience

    • 450gramůLosos - filety
    • 2lžíceOmáčka sójová
    • 2lžíceKečup
    • 1lžičkaOcet rýžový
    • 1lžičkaCukr třtinový
    • 1stroužekČesnek
    • 450gramůPórek
    • 4lžíceOlej kukuřičný
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
271 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
11 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
2 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Lososa pokrájíme na plátky, dáme na nekovový talíř.
  • 2
    V misce smícháme rajčatový kečup, sójovou omáčku, cukr, rozetřený česnek a rýžový vinný ocet. Směsí polijeme lososí plátky, promícháme a necháme marinovat 30 minut.
  • 3
    Ve woku rozehřejeme 3 lžíce kukuřičného oleje. Dáme do woku pokrájené pórky a smažíme je 10 minut, poté je vyndáme z woku, rozdělíme na talíře a držíme na teple.
  • 4
    Do woku přidáme zbývající olej, přidáme lososí plátky a marinádu a povaříme 2 minuty.
  • 5
    Plátky lososa rozdělíme na talíře a okamžitě podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.