Smažený obalovaný sýr

15 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1520 kcal
Bílkoviny
52 g
Tuky
140 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
653 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Sýr nakrájený na silnější plátky obalíme v hladké mouce, rozšlehaných vejcích a ve strouhance. Postup zopakujeme, ale při obalování vynecháme mouku.
  • 2
    Obalený sýr zprudka smažíme po obou stranách na pánvi na rozpáleném oleji dozlatova.
  • 3
    Podáváme ihned.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
kuala
po 9. 6. 2014
Klasika ...
trribulus
st 2. 4. 2014
Musí být hodně rozpálený olej, aby se to rychle upeklo. Pak sýr nemá čas aby se roztekl. Smažím různé druhy sýra a většinou se mi to podaří.
Olusqa
pá 14. 2. 2014
U českého smažáku moc záleží na výběru sýra. Jak se roztéká, není to nic moc. Musí být kvalitní.
Anonymní uživatel
čt 22. 1. 2015
Nojo klasika . Ale dobrá klasika !