Směs plodů moře

45 min.
Evropa

Ingredience

    • 200gramůOlihně
    • 1lžíceOlej kukuřičný
    • 4kusyŠalotka
    • 2lžíceKari pasta zelená
    • 2kusyCitronela
    • 1lžičkaKrevetová pasta
    • 200gramůKrevety tygří - loupané
    • 12kusůMušle srdcovky
    • 500mililitrůKokosové mléko
    • 2stroužkyČesnek
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
473 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
27 g
Sacharidy
40 g
Vláknina
27 g
Cukr
142 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Ve woku rozehřejeme olej, na kterém orestujeme nasekanou šalotku a česnek s kari pastou, mícháme zhruba 3 minuty. Přidáme nakrájenou citronelu, mléko a pastu, vaříme na mírném ohni. Nakonec přidáme kousky rybího masa, kroužky olihně a krevety. Tuto směs vaříme 3 minuty a poté přihodíme i srdcovky. Po minutě odstraníme ty, které se neotevřely. Ihned servírujeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.