Směs plodů moře
45 min.
Ingredience
- 200gramůOlihně
- 1lžíceOlej kukuřičný
- 4kusyŠalotka
- 2lžíceKari pasta zelená
- 2kusyCitronela
- 1lžičkaKrevetová pasta
- 200gramůKrevety tygří - loupané
- 12kusůMušle srdcovky
- 500mililitrůKokosové mléko
- 2stroužkyČesnek
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
473 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
27 g
Sacharidy
40 g
Vláknina
27 g
Cukr
142 mg
Postup přípravy
- 1Ve woku rozehřejeme olej, na kterém orestujeme nasekanou šalotku a česnek s kari pastou, mícháme zhruba 3 minuty. Přidáme nakrájenou citronelu, mléko a pastu, vaříme na mírném ohni. Nakonec přidáme kousky rybího masa, kroužky olihně a krevety. Tuto směs vaříme 3 minuty a poté přihodíme i srdcovky. Po minutě odstraníme ty, které se neotevřely. Ihned servírujeme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.