Smetanová pěna z makrely se zeleným pepřem

15 min.
Česká republika

Ingredience

    • 200gramůMakrela uzená
    • 50gramůSýr krémový
    • 1špetkaSůl
    • 1špetkaPepř bílý
    • 1lžícePomerančová šťáva
    • 2lžíceSmetana 33% (šlehačka)
    • 1lžíceNakládaný zelený pepř
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
186 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
14 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
29 mg
Cukr
538 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na kousky pokrájíme uzenou makrelu a vložíme ji do mixéru. Přidáme k ní krémový sýr a rozmixujeme. Vzniklou pěnu osolíme, opepříme a přilijeme pomerančovou šťávu. Ušleháme smetanu a přidáme k rozmixované směsi. Přisypeme nahrubo nadrcený zelený pepř.
  • 2
    Makrelovou pěnu vkládáme do porcelánových misek a servírujeme se zlehka opečeným toastem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.