Smetanová pěna z makrely se zeleným pepřem
15 min.
Ingredience
- 200gramůMakrela uzená
- 50gramůSýr krémový
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř bílý
- 1lžícePomerančová šťáva
- 2lžíceSmetana 33% (šlehačka)
- 1lžíceNakládaný zelený pepř
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
186 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
14 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
29 mg
Cukr
538 mg
Postup přípravy
- 1Na kousky pokrájíme uzenou makrelu a vložíme ji do mixéru. Přidáme k ní krémový sýr a rozmixujeme. Vzniklou pěnu osolíme, opepříme a přilijeme pomerančovou šťávu. Ušleháme smetanu a přidáme k rozmixované směsi. Přisypeme nahrubo nadrcený zelený pepř.
- 2Makrelovou pěnu vkládáme do porcelánových misek a servírujeme se zlehka opečeným toastem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.