Smetanový krém s chřestem a krevetími ocásky

40 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
8

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
344 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
24 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěný chřest uvaříme v kuřecím vývaru. Uvařený chřest a krevetí ocásky nasekáme, vložíme do mísy a promícháme s máslem a creme fraiche. Vše zalijeme zálivkou z oleje, vína, cukru a nízkotučné smetany. Jemně promícháme. Ozdobíme šlehačkou a drobně nasekanou zelenou natí petržele. Na závěr poklademe jednotlivé porce kousky citrónu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.