Smetanový krém s ovocem

20 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
369 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
21 g
Sacharidy
45 g
Vláknina
3 g
Cukr
38 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Ovoce omyjeme a několik kousků necháme na ozdobu. Zbylé ovoce rozmixujeme s cukrem a potom protřeme sítem. Do pyré vmícháme citronovou šťávu.
  • 2
    Mascarpone rozetřeme a zlehka smícháme s ušlehanou smetanou. Přimícháme i polovinu ovocného pyré.
  • 3
    Zbylé pyré rozdělíme do sklenic a navrch naneseme smetanovou směs. Ozdobme ovocem a lístky máty.
  • 4
    Před podáváním necháme dezert několik hodin v chladničce.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.