Smetanový slaneček

20 min.
Ruská federace

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
384 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
21 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
1 g
Cukr
9 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Slanečky vyjmeme z krabičky, necháme okapat a na několik hodin je namočíme do mléka.
  • 2
    Potom slanečky omyjeme studenou vodou, osušíme a upravíme na talířky.
  • 3
    Smetanu smícháme s oloupanou, nadrobno nakrájenou cibulí, oloupaným, nastrouhaným jablkem, citronovou šťávou a cukrem. Nalijeme na slanečky a ozdobíme nasekanou petrželkou.
  • 4
    Podáváme s čerstvým chlebem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.