Šnečci
25 min.
Ingredience
- 250gramůListové těsto
- 100gramůAnglická slanina
- 100gramůSýr Eidam cihla 40%
- 3lžíceKečup
- 2stroužkyČesnek
- 1kusVejce slepičí
- 1lžíceMouka pšeničná hladká T 650
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
499 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
36 g
Sacharidy
27 g
Vláknina
993 mg
Cukr
137 mg
Postup přípravy
- 1Plech vyložíme pečicím papírem, troubu předehřejeme na 180 °C.
- 2Na pomoučeném vále rozválíme těsto.
- 3Těsto potřeme kečupem, v němž jsme rozmíchali utřený česnek. Poklademe plátky slaniny a sýra. Srolujeme do rolády, krájíme na 1,5 c, silné plátky, klademe na plech a potíráme rozšlehaným vejcem.
- 4Šnečky pečeme v předehřáté troubě dozlatova.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.