Šneci z kuřecího masa na jehle
45 min.
Ingredience
- 400gramůKuřecí prsa
- 2gramySůl
- 1lžičkaSměs koření na kuře
- 100gramůAnglická slanina
- 100gramůŠunka dušená
- 1decilitrOlej rostlinný
- 100gramůMouka pšeničná hladká
- 1decilitrVoda pitná
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
576 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
41 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
57 mg
Cukr
15 mg
Postup přípravy
- 1Kuřecí prsa omyjeme, osušíme a nakrájíme na plátky, které naklepeme. Potom maso osolíme, posypeme kořením na kuře a poté na maso položíme plátky slaniny a šunky.
- 2Plátky masa zavineme do jedné velké rolky, kterou nakrájíme na proužky - šneky.
- 3Takto nakrájené maso napichujeme na jehly nebo špejle.
- 4V pánvi si rozehřejeme olej, na něm šneky osmahneme.
- 5Když je maso osmažené, šťávu zahustíme vodou, ve které jsme si rozmíchali mouku. Vše ještě chvíli podusíme, poté ještě teplé maso podáváme přelité zahuštěnou šťávou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.