Snídaňová polévka s fazolovou omáčkou miso
20 min.
Ingredience
- 3kusyShiitake houby
- 4lžíceSójová pasta Miso
- 500mililitrůVývar zeleninový
- 1kusCibulka jarní
- 115gramůSýr sójový - Tofu
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
266 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
7 g
Sacharidy
41 g
Vláknina
12 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Houby /shitake/- sušené nebo čerstvé necháme asi 4 minuty máčet v horké vodě.Osušíme,nakrájíme na tenké plátky a odložíme stranou na pozdější použití.
- 2Zeleninový vývar dáme do velkého hrnce a krátce povaříme.Přidáme fazolovou omáčku miso a houby,stáhneme plamen a necháme asi 5 minut povařit.
- 3Podáváme ve větších miskách.Do každé porce přidáme stejný díl tuhého tofu nakrájeného na větší kostky.Posypeme nakrájenou natí z jarní cibulky.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.