Snídaňová polévka s fazolovou omáčkou miso

20 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
266 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
7 g
Sacharidy
41 g
Vláknina
12 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Houby /shitake/- sušené nebo čerstvé necháme asi 4 minuty máčet v horké vodě.Osušíme,nakrájíme na tenké plátky a odložíme stranou na pozdější použití.
  • 2
    Zeleninový vývar dáme do velkého hrnce a krátce povaříme.Přidáme fazolovou omáčku miso a houby,stáhneme plamen a necháme asi 5 minut povařit.
  • 3
    Podáváme ve větších miskách.Do každé porce přidáme stejný díl tuhého tofu nakrájeného na větší kostky.Posypeme nakrájenou natí z jarní cibulky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.