Snídaňový koktejl pro alergiky z rybízových bobulí
5 min.
Ingredience
- 60gramůRybíz červený
- 60gramůRybíz černý
- 60gramůRybíz bílý
- 240mililitrůŘecký jogurt
- 2kusyKostkový led
- 3lžíceMed včelí
- 120mililitrůMléko polotučné
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
401 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
12 g
Sacharidy
66 g
Vláknina
3 g
Cukr
29 g
Postup přípravy
- 1Rybíz omyjeme a zbavíme stopek. Všechny ingredience (rybízové bobule, řecký jogurt, polotučné mléko, med a kostky ledu) vložíme do mixéru, rozmixujeme do hladka.
- 2Vlijeme koktejl do sklenic a podáváme vychlazený a co nejčerstvější.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.