Sorbet z rajčat a vína
30 min.
Ingredience
- 10gramůBazalka
- 1kusRajčata
- 500gramůHovězí vývar základní
- 150mililitrůVíno červené
- 120mililitrůGin
- 40gramůPepř červený celý
- 1špetkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
162 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
2 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Oloupaná, semen zbavená rajčata najemno pokrájíme a rozmixujeme.
- 2Přimícháme studený masový vývar a červené víno. Přidáme nakládaný pepř. Osolíme a ochutíme ginem. Vložíme na 2 hodiny do mrazničky.
- 3Zamícháme metlou a dáme znovu mrazit. Toto několikrát opakujeme, až vznikne sorbet. Bazalku opláchneme, vodu setřepeme, lístky otrháme a nakrájíme na jemné nudličky. Sorbet ozdobíme a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.