Sorbet z rajčat a vína

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
162 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
2 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupaná, semen zbavená rajčata najemno pokrájíme a rozmixujeme.
  • 2
    Přimícháme studený masový vývar a červené víno. Přidáme nakládaný pepř. Osolíme a ochutíme ginem. Vložíme na 2 hodiny do mrazničky.
  • 3
    Zamícháme metlou a dáme znovu mrazit. Toto několikrát opakujeme, až vznikne sorbet. Bazalku opláchneme, vodu setřepeme, lístky otrháme a nakrájíme na jemné nudličky. Sorbet ozdobíme a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.