Špagety s brynzou

30 min.
Slovensko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
546 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
24 g
Sacharidy
58 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Špagety uvaříme v osolené vodě do měkka, scedíme je a propláchneme studenou vodou.
  • 2
    V kastrolu rozškvaříme na kostičky nakrájenou slaninu, zpěníme na ní oloupanou, nadrobno pokrájenou cibuli. Přidáme uvařené špagety, dobře prohřejeme a nakonec vmícháme brynzu. Ihned podáváme.
  • 3
    Vhodnou přílohou je salát z čerstvé zeleniny.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.