Špagety se slaninou a vejci

35 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
820 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
37 g
Sacharidy
83 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V hrnci s osolenou vodou uvaříme těstoviny dle návodu na obalu. Poslední tři minuty vaříme navíc spolu s hráškem.
  • 2
    Mezitím na pánvi začneme opékat proužky slaniny smíchané s pancettou, dokud nezačnou lehce hnědnout. Maso dáme stranou a na vypečeném tuku ještě minutu smažíme pokrájenou cibulku.
  • 3
    Nastrouháme parmezán a smícháme s vejcem a smetanou. Dobře promícháme.
  • 4
    Hotové špagety smícháme s cibulkou, pancettou, slaninou a vaječnou směsí. Zamícháme, necháme dvě minuty zapéct zbývajícím teplem vajíčko a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.