Spaghetti s tuňákem a kapary

25 min.
Itálie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
418 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
8 g
Sacharidy
63 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kapary omyté pod teplou vodou dáme do dostatečného množství vody do kastrůlku,přiklopíme a přivedeme k varu.Scedíme,opět propláchneme a osušíme papírovými utěrkami.
  • 2
    V mixeru rozmixujeme tuňáka,kapary,mátu a pokud chceme ostřejší chuť ještě přidáme vločky pálivé čili papričky.Přendáme do mísy a vmícháme olej.Osolíme.
  • 3
    Mezitím uvaříme těstoviny na skus.Několik lžic vody z těstovin přidáme do omáčky.Těstoviny scedíme,přidáme na pánev k tuňákové omáčce,dobře promícháme a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.