Špaldový chléb se semínky

70 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
8

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
658 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
13 g
Sacharidy
118 g
Vláknina
3 g
Cukr
416 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Mouku smícháme s droždím, všemi druhy koření a semínky. Přidáme sůl, vlažnou vodu a vypracujeme pevné těsto. Necháme je přikryté alespoň 4 hodiny na teplém místě kynout.
  • 2
    Těsto znovu prohněteme, vytvarujeme bochánek a položíme jej na plech, vyložený pečicím papírem. Bochník necháme ještě 30 minut kynout.
  • 3
    Chléb pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 50 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.