Španělská mísa s mletým hovězím masem
40 min.
Ingredience
- 3kusyCibule
- 500gramůHovězí maso mleté
- 750gramůBrambory vařené
- 3kusyPaprikové lusky čerstvé
- 1kusChilli paprička
- 6kusůRajčata
- 4lžíceOlej olivový
- 1lžičkaPaprika mletá sladká
- 500mililitrůVíno červené
- 2kusyPomeranče
- 1lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
612 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
14 g
Sacharidy
68 g
Vláknina
9 g
Cukr
19 g
Postup přípravy
- 1Oloupanou cibuli a očištěné papriky nakrájíme na proužky, oloupaná rajčata nakrájíme na čtvrtky.
- 2Na oleji osmahneme mleté maso, přidáme cibuli, papriky a nasekanou chilli papričku. Osolíme a vše smažíme asi 2 minuty.
- 3Potom přidáme rajčata, mletou papriku, přilijeme víno a dusíme 10 minut.
- 4Nakonec vmícháme oloupané, na dílky rozebrané pomeranče a celé, uvařené brambory.
- 5Pokrm zapékáme asi 5 minut v silně vyhřáté troubě.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.