Španělská mísa s mletým hovězím masem

40 min.
Španělsko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
612 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
14 g
Sacharidy
68 g
Vláknina
9 g
Cukr
19 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupanou cibuli a očištěné papriky nakrájíme na proužky, oloupaná rajčata nakrájíme na čtvrtky.
  • 2
    Na oleji osmahneme mleté maso, přidáme cibuli, papriky a nasekanou chilli papričku. Osolíme a vše smažíme asi 2 minuty.
  • 3
    Potom přidáme rajčata, mletou papriku, přilijeme víno a dusíme 10 minut.
  • 4
    Nakonec vmícháme oloupané, na dílky rozebrané pomeranče a celé, uvařené brambory.
  • 5
    Pokrm zapékáme asi 5 minut v silně vyhřáté troubě.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.