Španělská omeleta II
30 min.
Ingredience
- 2kusyBrambory vařené
- 1kusCibule
- 2stroužkyČesnek
- 5dekagramůKlobása Chorizo
- 1kusPárky Frankfurtské
- 1špetkaPepř černý mletý
- 6kusůRajče cherry
- 1lžičkaSůl
- 4kusyVejce slepičí
- 50mililitrůOlej rostlinný
- 5dekagramůSýr Eidam cihla 40%
Počet porcí:
1Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
1499 kcal
Bílkoviny
65 g
Tuky
118 g
Sacharidy
46 g
Vláknina
5 g
Cukr
7 g
Postup přípravy
- 1Na tuku opečeme na kolečka nakrájenou klobásku chorizo. Tuk scedíme a nalijeme do pánve. Přidáme na kolečka nakrájené uvařené brambory, které mírně opečeme. Potom přidáme nahrubo nakrájenou cibuli, párek a nadrobno nakrájený česnek. Nakonec přidáme přepůlená cherry rajčátka a opečené chorizo. Osolíme, opepříme a necháme chvilku restovat.
- 2Nakonec celou směs zalijeme vajíčky, ve kterých jsme rozmíchali nastrouhaný sýr. Zakryjeme pokličkou a necháme ztuhnout.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Pavlína94
so 12. 4. 2014
Výživné :-))), ale moooc dobréééé ! To jsme si pochutnali !