Španělský salát s krevetami
30 min.
Ingredience
- 200gramůRýže dlouhozrnná
- 4lžíceOlej olivový extra panenský
- 20kusůOlivy bez pecky
- 500gramůKrevety tygří - loupané
- 3kusyPaprika červená
- 3kusyRajčata
- 0,5litrVoda pitná
- 0,5lžičkaŠafrán
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
236 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
7 g
Sacharidy
33 g
Vláknina
1 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Rýži se šafránem vaříme v 1/2 l vody na mírném ohni doměkka. Ostatní suroviny důkladně promícháme v míse a přimícháme vychladlou rýži.
- 2Přísady na dresing uzavřeme a protřepeme. Dresingem přelijeme směs v míse a ještě jednou lehce promícháme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.