Špenát s houbami a medem

20 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
142 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
6 g
Sacharidy
20 g
Vláknina
5 g
Cukr
9 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Ve woku rozehřejeme olej, vložíme houby nakrájené na plátky a opékáme je asi 5 minut doměkka. Potom vmícháme prolisovaný česnek, přidáme omyté špenátové listy a za stálého míchání je opékáme 2-3 minuty.
  • 2
    V misce smícháme sherry s medem a směsí pokapeme špenátové listy. Špenát opatrně obracíme, aby se obalil ve směsi.
  • 3
    Špenát s houbami a medem rozdělíme na nahřáté talíře a posypeme nakrájenými jarními cibulkami.
  • 4
    Ihned podáváme jako přílohu k pokrmům z tofu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.