Špenát s hovězím masem a pastou sambal oelek

40 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
262 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
14 g
Sacharidy
21 g
Vláknina
8 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Hovězí maso důkladně opláchneme a osušíme v utěrce. Potom ho nakrájíme na malé kousky. Listy zeleného špenátu opatrně vypereme a necháme oschnout. Cibuli nakrájíme na tenké podélné proužky.
  • 2
    V pánvi wok rozehřejeme oba oleje a nakrájené hovězí maso v něm zprudka osmahneme dozlatova. K dobře osmaženém masu přidáme nakrájenou cibuli a ještě chvíli smažíme.
  • 3
    K této směsi vhodíme listy špenátu, vše zlehka promícháme a prohřejeme.
  • 4
    Takto upravené maso nakonec dochutíme pastou sambal oelek a sypeme semínky sezamu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.