Špenát s medem a houbami

20 min.
Čína

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
188 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
9 g
Sacharidy
22 g
Vláknina
5 g
Cukr
9 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Špenátové listy posekáme, jarní cibulku nakrájíme nadrobno, houby trochu pokrájíme a česnek prolisujeme.
  • 2
    V pánvi rozehřejeme olej, přisypeme houby, česnek a smažíme asi 5 minut. Přidáme špenát a dusíme asi 3 minuty. Med smícháme se sherry, přidáme ke špenátu, promícháme, krátce podusíme a odstavíme. Mimo oheň přimícháme cibulku.
  • 3
    Podáváme jako přílohu k pečeným masům.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.