Špenát s Parmazánem a vejci

30 min.
Itálie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
351 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
26 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
6 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omytý špenát uvaříme v malém množství vody. Potom jej krátce přelijeme studenou vodou, vymačkáme a usekáme.
  • 2
    Připravený špenát podusíme na másle, osolíme a okořeníme muškátovým oříškem. Odstavíme z ohně a přimícháme ušlehaná vejce a nastrouhaný sýr. Zakryjeme a necháme chvilku na teple.
  • 3
    Špenát přendáme na mísu a obložíme smaženými topinkami z bílé veky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.