Špenát zapečený s vejci a sýrem
30 min.
Ingredience
- 750gramůŠpenát listový čerstvý
- 60gramůMáslo čerstvé
- 1lžičkaSůl
- 2kusyVejce slepičí
- 50gramůSýr Eidam cihla 40%
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
235 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
19 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
4 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Špenát omyjeme a uvaříme v osolené vodě. Necháme okapat a potom jej usekáme.
- 2V kastrole rozehřejeme máslo, přidáme špenát, osolíme a dusíme.
- 3Vejce rozšleháme do pěny, přidáme sýr, osolíme a přelijeme přes špenát.
- 4Nakonec pokrm pokapeme máslem a dáme zapéci dorůžova.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.