Špenátová polévka z protlaku

20 min.
Česká republika

Ingredience

    • 60gramůŠpenátový protlak mražený
    • 1špetkaSůl
    • 10gramůMouka pšeničná hladká T 650
    • 500mililitrůVývar z hovězích kostí
Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
128 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
8 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
1 g
Cukr
153 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Špenátový protlak vložíme do malého množství vývaru a podusíme.
  • 2
    Zahustíme nasucho opraženou moukou, kterou zředíme zbylým bujonem a necháme přejít varem.
  • 3
    Nakonec polévku dochutíme solí.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.