Špenátové brambory smažené

18 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
238 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
7 g
Sacharidy
39 g
Vláknina
9 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vařené brambory oloupeme, nakrájíme na silnější plátky, špenátové listy přebereme, povadlé vyhodíme, čerstvé listy omyjeme, otřepeme a posekáme nahrubo. V pánvi rozehřejeme olej, přiložíme plátky brambor a smažíme asi 3 minuty z každé strany. Přisypeme špenát, promícháme a smažíme, až špenát změkne a zavadne.
  • 2
    Pánev odstavíme, pokrm osolíme, pokapeme citronovou šťávou a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.