Špenátový salát s vejci
10 min.
Ingredience
- 100kusůCibulka jarní
- 0,5decilitrOlej olivový
- 1lžíceOcet vinný
- 300gramůŠpenát listový čerstvý
- 3kusyVejce slepičí
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
334 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
18 g
Sacharidy
36 g
Vláknina
13 g
Cukr
11 g
Postup přípravy
- 1Čerstvé špenátové listy dobře propláchneme, odstraníme tvrdé stopky, necháme odkapat, nakrájíme na nudličky a dáme do mísy.
- 2Jarní cibulku očistíme, omyjeme a nakrájíme na tenká kolečka, přidáme ke špenátu, přilijeme olej, ocet a osolíme podle chuti a promícháme.
- 3Vajíčka uvaříme natvrdo, oloupeme a pokrájíme nadrobno.
- 4Porce špenátového salátu posypeme v miskách pokrájenými vajíčky a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.