Špenátový salát s vejci

10 min.
Evropa
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
334 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
18 g
Sacharidy
36 g
Vláknina
13 g
Cukr
11 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Čerstvé špenátové listy dobře propláchneme, odstraníme tvrdé stopky, necháme odkapat, nakrájíme na nudličky a dáme do mísy.
  • 2
    Jarní cibulku očistíme, omyjeme a nakrájíme na tenká kolečka, přidáme ke špenátu, přilijeme olej, ocet a osolíme podle chuti a promícháme.
  • 3
    Vajíčka uvaříme natvrdo, oloupeme a pokrájíme nadrobno.
  • 4
    Porce špenátového salátu posypeme v miskách pokrájenými vajíčky a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.