Špikované rybí filé

30 min.
Česká republika

Ingredience

    • 1000gramůFilé rybí
    • 50gramůSlanina vepřová
    • 1lžíceCitronová šťáva
    • 1lžíceMouka pšeničná hladká T 650
    • 2kusyVejce slepičí
    • 200mililitrůOlej rostlinný
    • 1lžičkaSůl
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
765 kcal
Bílkoviny
110 g
Tuky
60 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
22 mg
Cukr
262 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté filé nakrájíme na kousky a opatrně protkneme slaninou nakrájenou na klínky. Filé pokapeme citronovou šťávou, osolíme a obalíme v rozšlehaných vejcích a v hladké mouce. Obalené kousky smažíme na pánvi na oleji dozlatova.
  • 2
    Můžeme podávat se sardelovou omáčkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.