Špikované rybí filé
30 min.
Ingredience
- 1000gramůFilé rybí
- 50gramůSlanina vepřová
- 1lžíceCitronová šťáva
- 1lžíceMouka pšeničná hladká T 650
- 2kusyVejce slepičí
- 200mililitrůOlej rostlinný
- 1lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
765 kcal
Bílkoviny
110 g
Tuky
60 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
22 mg
Cukr
262 mg
Postup přípravy
- 1Omyté filé nakrájíme na kousky a opatrně protkneme slaninou nakrájenou na klínky. Filé pokapeme citronovou šťávou, osolíme a obalíme v rozšlehaných vejcích a v hladké mouce. Obalené kousky smažíme na pánvi na oleji dozlatova.
- 2Můžeme podávat se sardelovou omáčkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.