Špikovaný kapr

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
610 kcal
Bílkoviny
51 g
Tuky
39 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
680 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěného kapra naporcujeme a každou porci protáhneme slaninou.
  • 2
    Zbylou slaninu nakrájíme na kostičky, rozškvaříme a pečeme na ní porce ryby. Přidáme na plátky nakrájenou cibuli a špetku papriky.
  • 3
    Měkké porce kapra vyjmeme, šťávu zahustíme jíškou připravenou z másla a mouky a vše zalijeme smetanou. Dobře rozšleháme, přisolíme a povaříme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.