Špíz ze švestek
40 min.
Ingredience
- 150gramůHovězí maso zadní
- 150gramůAnglická slanina
- 2lžíceKoření grilovací
- 1lžíceOregano sušené
- 200gramůŠvestky
- 200mililitrůKečup
- 2lžíceOmáčka sójová
- 1lžícePovidla švestková
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
311 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
19 g
Sacharidy
22 g
Vláknina
806 mg
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1V míse smícháme oregano, kečup, sojovou omáčku, grilovací koření a povidla. Do vzniklé marinády zamícháme na kousky nakrájené maso a švestky a necháme asi jeden den naložené.
- 2Naložené maso se švestkami a slaninou střídavě napichujeme na jehly a grilujeme 15 minut při častém otáčení.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.