Špízy pirátské
25 min.
Ingredience
- 400gramůHovězí maso zadní
- 0,25lžičkaPepř bílý
- 3kusyCibule
- 3kusyKukuřice
- 1kusPaprika červená
- 1kusPaprika žlutá
- 1lžičkaSůl
- 2lžíceOlej rostlinný
Počet porcí:
3Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
262 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
10 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
2 g
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1Hovězí maso omyjeme a nakrájíme na 15 kousků, které opepříme. Oloupeme a rozpůlíme cibuli. Překrojíme kukuřičné klasy napříč a papriky rozpůlíme. Odstraníme vnitřek papriky, stopky a nakrájíme je na 21 kousků.
- 2Střídavě napichujeme kousky masa a zeleniny na jehly. První a poslední kousek na jehle bude maso.
- 3Rozehřejeme v pánvi olej a špízy smažíme za častého otáčení 10 minut.
- 4Před podáváním špízy osolíme a ihned podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.