Špízy s Mozzarellou

40 min.
Itálie
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
444 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
14 g
Sacharidy
59 g
Vláknina
6 g
Cukr
8 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Z plátků toastovécho chleba odkrojíme kůrku, každý plátek rozkrojíme na 4 kousky. Urovnáme je na plech, potřeme olivovým olejem a pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 5 minut do zlatova.
  • 2
    Na špejle napichujeme střídavě kousky opečeného chleba, kousky Mozzarelly, plátky omytých rajčat a lístky bazalky. Nakonec napíchneme vždy chléb.
  • 3
    Špízy položíme na plech, osolíme, opepříme a zakapeme olivovým olejem. Pečeme ve středně vyhřáté troubě přibližně 15 minut, aby se sýr začal rozpouštět.
  • 4
    Při podávání ozdobíme špízy nasekanou petrželkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.