Špízy z marinované svíčkové

35 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
386 kcal
Bílkoviny
50 g
Tuky
7 g
Sacharidy
25 g
Vláknina
6 g
Cukr
10 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Hovězí svíčkovou nakrájíme na kostky, vložíme do mísy a přidáme sójovou omáčku, limetkovou šťávu, chilli omáčku, olej, česnek, nastrouhaný zázvor, koriandr a vše důkladně promícháme. Maso necháme přes noc marinovat.
  • 2
    Červenou cibuli očistíme a nakrájíme na klínky. Papriku omyjeme, zbavíme semen a nakrájíme na větší kousky. Žampiony očistíme a necháme v celku.
  • 3
    Na špejle střídavě napichujeme marinované maso, cibuli, papriku a žampiony. Před grilováním vše potřeme olejem.
  • 4
    Grilovací pánev rozpálíme a špízy grilujeme. Ihned poté podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.