Špízy z tuňáka na listovém salátu

30 min.
Evropa

Ingredience

    • 400gramůTuňák obecný
    • 4kusyCibulka jarní
    • 8kusůRajčata Cherry
    • 2lžíceCitronová šťáva
    • 1lžičkaSůl
    • 2lžíceOlej rostlinný
    • 1lžíceOlej olivový
    • 0,25kusSalát ledový
    • 0,25kusSalát římský
    • 0,5lžičkaPepř 4 barev
    • 0,25kusSalát Rosso
    • 0,25kusSalát hlávkový
Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
426 kcal
Bílkoviny
49 g
Tuky
20 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
4 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté a vykostěné porce tuňáka nakrájíme na kostky a napichujeme střídavě s jarní cibulkou a omytými rajčátky na jehly. Osolíme, opepříme a pokapeme citronovou šťávou.
  • 2
    Špízy opečeme na pánvi na oleji, vyjmeme a necháme na teplém místě.
  • 3
    Omyté saláty natrháme na kousky, přidáme rozpůlená rajčátka a ochutíme citronovou šťávou a olivovým olejem.
  • 4
    Salát upravíme na talíře jako hnízdo a na něj položíme opečené špízy.
  • 5
    Podáváme s toasty.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.