Špízy z vepřového plecka v teriyaki omáčce

36 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
684 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
36 g
Sacharidy
61 g
Vláknina
264 mg
Cukr
55 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěné plecko nakrájíme na kostky, přelijeme omáčkou a pod fólií necháme přes noc marinovat.
  • 2
    Marinované maso napichujeme na jehly a vložíme na plech s pečícím papírem. Špízy pod grilem předehřátým na střední teplotu grilujeme asi 15 minut. Během grilování špízy otáčíme a potíráme zbylou marinádou.
  • 3
    Na omáčku smícháme v rendlíku všechny suroviny a na mírném plameni za stálého míchání vaříme asi 6 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.