Špízy ze salámů a klobás
15 min.
Ingredience
- 50gramůSalám měkký
- 50gramůSalám Turistický trvanlivý
- 50gramůKlobása ostravská
- 50gramůKlobása Chorizo
- 30gramůHořčice gurmánská
- 80gramůOlivy černé
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
199 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
17 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
850 mg
Vápník
3 mg
Postup přípravy
- 1Salámy nakrájíme na velmi tenké plátky, klobásy nakrájíme na silnější kolečka, olivy opatrně vypeckujeme, aby zůstaly vcelku. Kolečka klobás potřeme pikantní hořčicí.
- 2Kolečko salámu přeložíme na čtvrtinu, napíchneme na menší jehlu, potom napíchneme kolečko klobásy, jednu olivu, dále na čtvrtinu přeložené kolečko druhého salámu, kolečko druhé klobásy a opět olivu. Takto pokračujeme, až spotřebujeme všechny suroviny.
- 3Špízy upravíme na servírovací tác a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.