Špízy ze salámů a klobás

15 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
199 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
17 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
850 mg
Vápník
3 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Salámy nakrájíme na velmi tenké plátky, klobásy nakrájíme na silnější kolečka, olivy opatrně vypeckujeme, aby zůstaly vcelku. Kolečka klobás potřeme pikantní hořčicí.
  • 2
    Kolečko salámu přeložíme na čtvrtinu, napíchneme na menší jehlu, potom napíchneme kolečko klobásy, jednu olivu, dále na čtvrtinu přeložené kolečko druhého salámu, kolečko druhé klobásy a opět olivu. Takto pokračujeme, až spotřebujeme všechny suroviny.
  • 3
    Špízy upravíme na servírovací tác a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.