Srdíčková lízátka v bílé čokoládě

40 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
499 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
29 g
Sacharidy
54 g
Vláknina
2 g
Cukr
28 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na vále vypracujeme z mouky, másla, cukru, vanilky, žloutku a špetky soli těsto. Vytvarujeme z něj kouli a necháme asi 2 hodiny v lednici.
  • 2
    Potom těsto rozválíme na plát silný asi 5 mm a vykrajujeme z něj srdíčka. Do každého srdíčka vmáčkneme špachtličku nebo špejli.
  • 3
    Připravená srdíčka urovnáme na plech vyložený pečicím papírem a pečeme v troubě vyhřáté na 200°C 12-15 minut.
  • 4
    Po vychladnutí lízátka namáčíme v rozpuštěné bílé čokoládě a zdobíme nasekanými pistáciemi.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.