Srnčí hřbet čokoládový

55 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
8

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
597 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
32 g
Sacharidy
75 g
Vláknina
2 g
Cukr
49 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Máslo utřeme se žloutky a cukrem, přimícháme změklou čokoládu a vanilku. Poté zlehka vmícháme tuhý sníh z bílků s oloupanými nastrouhanými mandlemi.
  • 2
    Vroubkovanou formu silně vymastíme, vysypeme hrubou moukou, naplníme těstem a pečeme v nepředehřáté troubě 40 minut.
  • 3
    Hotový hřbet vyklopíme, mírně potřeme marmeládou a polijeme čokoládovou polevou. Ještě, než poleva zaschne, zapícháme do ní oloupané a na plátky nakrájené mandle.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.