Srnčí hřbet s ovocem

30 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
356 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
12 g
Sacharidy
41 g
Vláknina
1 g
Cukr
17 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Želatinu necháme nabobtnat v mléce a potom ji na mírném ohni za stálého míchání rozpustíme.
  • 2
    Tvaroh, jogurt, cukr a vanilkový cukr umícháme dohladka a vmícháme tuhnoucí želatinu.
  • 3
    Do formy na srnčí hřbet vyložené alobalem rozložíme piškoty a pokapeme je rumem. Vrstvíme na ně střídavě tvarohový krém, ovoce a znovu piškoty - budou tvořit poslední vrstvu. Moučník zatížíme a necháme v chladničce ztuhnout.
  • 4
    Před podáváním ozdobíme každou porci ušlehanou smetanou a čerstvým ovocem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.