Srnčí kýta pečená na másle

70 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
660 kcal
Bílkoviny
56 g
Tuky
37 g
Sacharidy
24 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Srnčí maso odblaníme, očistíme, osolíme, posypeme mletým zázvorem, cibuli oloupeme, nakrájíme nadrobno, uzený bůček na kostičky. Do pekáčku vložíme máslo, vsypeme cibuli s bůčkem, přiložíme maso vcelku, vložíme do vyhřáté trouby a pečeme do měkka. Podle potřeby podléváme po troškách vodou.
  • 2
    Maso vyjmeme, nakrájíme na plátky, doplníme vařeným bramborem a přelijeme výpekem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.