Srnčí maso s brokolicí
35 min.
Ingredience
- 600gramůSrnčí kýta
- 200gramůArašídy
- 200gramůBrokolice
- 300mililitrůVoda pitná
- 1kusVejce slepičí
- 2lžíceOmáčka sójová
- 250mililitrůHovězí vývar základní
- 4lžíceKečup
- 0,25lžičkaChilli koření mleté
- 100mililitrůOlej rostlinný
- 0,5lžíceSolamyl - bramborový škrob
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
801 kcal
Bílkoviny
63 g
Tuky
56 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
6 g
Cukr
116 mg
Postup přípravy
- 1Srnčí kýtu nakrájíme na kostičky a v míse promícháme s vejcem, sójovou omáčkou a Solamylem. Brokolici rozebranou na růžičky uvaříme v osolené vodě, scedíme, propláchneme a necháme okapat. Maso osmažíme na rozpáleném oleji, děrovanou naběračkou vyjmeme a přeložíme na čistou pánev. Přidáme kečup, arašídy, chilli koření, vývar, promícháme a povaříme.
- 2Podáváme teplé s brokolicí.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.