Srnčí maso s brokolicí

35 min.
Evropa

Ingredience

    • 600gramůSrnčí kýta
    • 200gramůArašídy
    • 200gramůBrokolice
    • 300mililitrůVoda pitná
    • 1kusVejce slepičí
    • 2lžíceOmáčka sójová
    • 250mililitrůHovězí vývar základní
    • 4lžíceKečup
    • 0,25lžičkaChilli koření mleté
    • 100mililitrůOlej rostlinný
    • 0,5lžíceSolamyl - bramborový škrob
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
801 kcal
Bílkoviny
63 g
Tuky
56 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
6 g
Cukr
116 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Srnčí kýtu nakrájíme na kostičky a v míse promícháme s vejcem, sójovou omáčkou a Solamylem. Brokolici rozebranou na růžičky uvaříme v osolené vodě, scedíme, propláchneme a necháme okapat. Maso osmažíme na rozpáleném oleji, děrovanou naběračkou vyjmeme a přeložíme na čistou pánev. Přidáme kečup, arašídy, chilli koření, vývar, promícháme a povaříme.
  • 2
    Podáváme teplé s brokolicí.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.