Srnčí perkelt
100 min.
Ingredience
- 200gramůCibule
- 800gramůSrnčí plec
- 100gramůSádlo škvařené
- 15gramůPaprika mletá sladká
- 150gramůRajčata
- 100gramůPaprikové lusky čerstvé
- 1lžičkaSůl
- 1litrHovězí vývar základní
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
681 kcal
Bílkoviny
80 g
Tuky
33 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli osmahneme na sádle dozlatova, vmícháme mletou papriku a přidáme očištěnou, na kousky nakrájenou srnčí plec. Osolíme a zalijeme horkým vývarem. Dusíme pod pokličkou do poloměkka. Potom přidáme oloupaná, na nudličky nakrájená rajčata a papriky a vše dusíme doměkka.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.