Srnčí řízky s červeným zelím

60 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
608 kcal
Bílkoviny
55 g
Tuky
28 g
Sacharidy
32 g
Vláknina
5 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Z omyté srnčí kýty odkrojíme přes vlákno dva řízky, odblaníme je a lehce naklepeme.
  • 2
    Maso opečeme na rozškvařené slanině, přidáme oloupanou, na jemno pokrájenou cibuli, osmahneme, podlijeme vodou a dusíme do měkka.
  • 3
    Podáváme s vařenými bramborami a syrovým červeným zelím nakrájeným na nudličky, osoleným, okmínovaným. Zalí můžeme spařit horkým nálevem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.