Srnčí řízky s červeným zelím
60 min.
Ingredience
- 60gramůCibule
- 300gramůSrnčí kýta
- 100gramůSlanina vepřová
- 200gramůZelí hlávkové červené
- 1lžičkaSůl
- 1lžičkaKmín celý
- 200gramůBrambory vařené
- 1šálekVoda pitná
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
608 kcal
Bílkoviny
55 g
Tuky
28 g
Sacharidy
32 g
Vláknina
5 g
Cukr
6 g
Postup přípravy
- 1Z omyté srnčí kýty odkrojíme přes vlákno dva řízky, odblaníme je a lehce naklepeme.
- 2Maso opečeme na rozškvařené slanině, přidáme oloupanou, na jemno pokrájenou cibuli, osmahneme, podlijeme vodou a dusíme do měkka.
- 3Podáváme s vařenými bramborami a syrovým červeným zelím nakrájeným na nudličky, osoleným, okmínovaným. Zalí můžeme spařit horkým nálevem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.