Srnčí řízky s křenem
30 min.
Ingredience
- 600gramůSrnčí kýta
- 1lžíceHořčice plnotučná
- 1lžičkaOmáčka sójová
- 2lžíceMouka pšeničná hladká
- 2kusyVejce slepičí
- 4lžíceStrouhanka
- 2lžíceKřen
- 120gramůSýr Eidam cihla 30%
- 80mililitrůOlej rostlinný
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
570 kcal
Bílkoviny
59 g
Tuky
33 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
463 mg
Cukr
624 mg
Postup přípravy
- 1Srnčí kýtu nakrájíme na řízky, naklepeme, potřeme hořčicí, pokapeme sójovou omáčkou, obalíme v trojobalu a usmažíme na oleji dozlatova.
- 2Usmažené řízky posypeme ustrouhaným křenem a sýrem a v pekáči dáme na chvíli zapéci do předehřáté trouby.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.