Srnčí závitky v oříškovém těstíčku
35 min.
Ingredience
- 600gramůSrnčí kýta
- 1lžičkaKoření Zvěřina
- 120gramůSýr Hermelín (Camember, Encián)
- 40gramůŠvestky sušené
- 80mililitrůOlej rostlinný
- Na těstíčko
- 2kusyVejce slepičí
- 80mililitrůMléko polotučné
- 120gramůMouka pšeničná hladká
- 60gramůOřechy lískové
- 0,25lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
775 kcal
Bílkoviny
62 g
Tuky
44 g
Sacharidy
32 g
Vláknina
2 g
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1Srnčí kýtu nakrájíme na řízky, naklepeme a okořeníme. Na každý řízek položíme plátek hermelínu a vypeckovanou sušenou švestku. Řízek přehneme, okraje sklepneme, závitky obalíme v těstíčku a smažíme v oleji dozlatova.
- 2Těstíčko připravíme z vajec, mléka, mouky, soli a strouhaných oříšků.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.