Staročeské kuřecí maso

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
378 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
28 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
886 mg
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kuřecí prsa (nebo stehna) omyjeme a nakrájíme přes vlákno na malé, tenčí plátky.
  • 2
    Na tuku osmahneme jemně nakrájenou cibuli, přidáme kuřecí maso, dobře osmahneme, přidáme máslo, omyté a spařené rozinky, rozčtvrcené švestky a podle potřeby přisolíme. Vše krátce podusíme.
  • 3
    Nakonec pokrm posypeme nasekanými vlašskými ořechy.
  • 4
    Ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.