Steak z krůtích marinovaných prsou

23 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
398 kcal
Bílkoviny
44 g
Tuky
21 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
333 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Den předem omytá krůtí prsa osušíme, zlehka mezi potravinářskou fólií je naklepeme. Potřeme je sině grilovacím kořením, pokapeme olivovým olejeme a vložíme je do mísy. Zalijeme černým pivem a necháme do druhého dne v lednici.
  • 2
    Druhý den krůtí prsa necháme z piva okapat, ještě je posypeme čerstvě pomletým pepřem a v dobře rozpálené pánvi s rozehřátém oleji je orestujeme dozlatova. Z každé strany restujeme po 2 minutách. Osolíme je a posypeme čerstvě pomletým pepřem.
  • 3
    Restovaná prsa dáme na talíře a hned je servírujeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.