Steak z krůtích marinovaných prsou
23 min.
Ingredience
- 800gramůKrůtí prsa
- 2lžíceOlej olivový extra panenský
- 1,5lžíceGrilovací koření
- 300mililitrůPivo tmavé 10% 3,7% obj.
- 4špetkyPepř 4 barev
- 0,5lžičkaSůl
- Na smažení
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
398 kcal
Bílkoviny
44 g
Tuky
21 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
333 mg
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Den předem omytá krůtí prsa osušíme, zlehka mezi potravinářskou fólií je naklepeme. Potřeme je sině grilovacím kořením, pokapeme olivovým olejeme a vložíme je do mísy. Zalijeme černým pivem a necháme do druhého dne v lednici.
- 2Druhý den krůtí prsa necháme z piva okapat, ještě je posypeme čerstvě pomletým pepřem a v dobře rozpálené pánvi s rozehřátém oleji je orestujeme dozlatova. Z každé strany restujeme po 2 minutách. Osolíme je a posypeme čerstvě pomletým pepřem.
- 3Restovaná prsa dáme na talíře a hned je servírujeme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.