Steak z mletého hovězího masa

40 min.
Ruská federace

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
321 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
17 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
3 g
Cukr
11 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté maso nakrájíme na kousky, najemno umeleme a smícháme se solí a kmínem. Ze směsi zformujeme 2 steaky a necháme je v chladu 30 minut odležet.
  • 2
    Potom steaky opečeme v horkém oleji po obou stranách a přendáme na nahřáté talíře. Poklademe je okapanou červenou řepou, polijeme smetanou a posypeme nastrouhaným křenem.
  • 3
    Podáváme s krajíčky tmavého chleba.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.