Steak z mletého hovězího masa
40 min.
Ingredience
- 250gramůHovězí maso zadní
- 1lžičkaKmín drcený
- 3lžíceOlej stolní
- 150gramůČervená řepa sterilovaná
- 2lžíceZakysaná smetana
- 1lžíceKřen
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
321 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
17 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
3 g
Cukr
11 g
Postup přípravy
- 1Omyté maso nakrájíme na kousky, najemno umeleme a smícháme se solí a kmínem. Ze směsi zformujeme 2 steaky a necháme je v chladu 30 minut odležet.
- 2Potom steaky opečeme v horkém oleji po obou stranách a přendáme na nahřáté talíře. Poklademe je okapanou červenou řepou, polijeme smetanou a posypeme nastrouhaným křenem.
- 3Podáváme s krajíčky tmavého chleba.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.